Life

Անգլիացի ամուսինները ջեմ են պատրաստել բեկոնից

3 րոպեի ընթերցում

Անգլիացի ամուսինները ջեմ են պատրաստել բեկոնից

ԵՐԵՎԱՆ, 10 ՕԳՈՍՏՈՍԻ, ԱՐՄԵՆՊՐԵՍ: Ուելսի Թոնիփանդի քաղաքի հրուշակագործ ամուսինները ջեմ են պատրաստել բեկոնից: Ինչպես հաղորդում Է «Արմենպրես»-ը՝ հղում անելով Wales Online-ին, կերակրատեսակի հեղինակներն են դարձել Մարտին Քոուլին եւ նրա կինը՝ Սյուզին: Դեսերտի բաղադրության մեջ մտել են թխկու օշարակը, վիսկին, մշկընկույզը, դարչինը եւ կայենյան պղպեղը:

Ջեմն ստեղծողների խոսքով՝ իրենց նոր կերակրատեսակը աննախադեպ հաջողություն Է վայելում գնորդների մոտ, դրա պահանջարկն այնքան մեծ Է, որ հրուշակագործները չեն հասցնում այն պատրաստել: «Վերջին ամսվա ընթացքում մենք մշտապես բեկոնի ջեմը տարել ենք տարբեր շոուների: Հանգստյան օրերից մեկի ընթացքում դրան Է բաժին ընկել մեր հասույթի մեկ երրորդը»,-նշել Է Մարտին Քոուլին:

Այժմ զույգը միջոցներ Է փնտրում՝ հուսալով եւս 4 հազար ֆունտ ստեռլինգ (6 հազար դոլարից փոքր-ինչ ավելի) ստանալ լրացուցիչ հարկաբաժին եւ սարքավորում ձեռք բերելու համար:

Անհրաժեշտ միջոցները ձեռք բերելուց հետո Քոուլի զույգը հույս ունի գնորդներին ներկայացնել նոր մթերք՝ ջեմ չորիզոյից (խոզի մսից Իսպանիայում եւ Պորտուգալիայում պատրաստված երշիկ):

ԵՐԵՎԱՆ, 10 ՕԳՈՍՏՈՍԻ, ԱՐՄԵՆՊՐԵՍ: Ուելսի Թոնիփանդի քաղաքի հրուշակագործ ամուսինները ջեմ են պատրաստել բեկոնից: Ինչպես հաղորդում Է «Արմենպրես»-ը՝ հղում անելով Wales Online-ին, կերակրատեսակի հեղինակներն են դարձել Մարտին Քոուլին եւ նրա կինը՝ Սյուզին: Դեսերտի բաղադրության մեջ մտել են թխկու օշարակը, վիսկին, մշկընկույզը, դարչինը եւ կայենյան պղպեղը:

Ջեմն ստեղծողների խոսքով՝ իրենց նոր կերակրատեսակը աննախադեպ հաջողություն Է վայելում գնորդների մոտ, դրա պահանջարկն այնքան մեծ Է, որ հրուշակագործները չեն հասցնում այն պատրաստել: «Վերջին ամսվա ընթացքում մենք մշտապես բեկոնի ջեմը տարել ենք տարբեր շոուների: Հանգստյան օրերից մեկի ընթացքում դրան Է բաժին ընկել մեր հասույթի մեկ երրորդը»,-նշել Է Մարտին Քոուլին:

Այժմ զույգը միջոցներ Է փնտրում՝ հուսալով եւս 4 հազար ֆունտ ստեռլինգ (6 հազար դոլարից փոքր-ինչ ավելի) ստանալ լրացուցիչ հարկաբաժին եւ սարքավորում ձեռք բերելու համար:

Անհրաժեշտ միջոցները ձեռք բերելուց հետո Քոուլի զույգը հույս ունի գնորդներին ներկայացնել նոր մթերք՝ ջեմ չորիզոյից (խոզի մսից Իսպանիայում եւ Պորտուգալիայում պատրաստված երշիկ):

AREMNPRESS

Հայաստան, Երևան, 0002, Մարտիրոս Սարյան 22

+374 11 539818
contact@armenpress.am
fbtelegramyoutubexinstagramtiktokdzenspotify

Ցանկացած նյութի ամբողջական կամ մասնակի վերարտադրման համար անհրաժեշտ է «Արմենպրես» լրատվական գործակալության գրավոր թույլտվությունը

© 2024 ARMENPRESS

Ստեղծվել է՝ MATEMAT-ում